You are here

Hoe word ik vrijwilliger bij Wireless Leiden?

afbeelding van Rick van der Zwet

Wanneer je vrijwilliger wilt worden bij Wireless leiden (hartelijk welkom!) is het verstandig om eerst ons inloopspreekuur eens te bezoeken om kennis te maken en informatie uit te wisselen op welke manier je actief wilt en kunt worden. Wanneer er om de een of andere reden in een bepaalde periode geen spreekuur is (zie onze homepage) kun je ook een mailtje sturen naar bestuur(at)wirelessleiden(dot)nl. We nemen dan contact met je op.

Wanneer we onderling kennis gemaakt hebben, moet je een vrijwilligersverklaring invullen. Die stuur je per post naar onze secretaris

(Polderpeil 1, 2382 BW Zoeterwoude).

Vergeet niet om je gewenste gebruikersnaam en je e-mailadres op de eerste bladzijde van de verklaring i te vullen! (De meeste vrijwilligers kiezen als gebruikersnaam hun voornaam.)

Zodra de secretaris je vrijwilligersverklaring ontvangen heeft, zal hij je op de site aanmelden als vrijwilliger. Je ontvangt dan per automatische e-mail een bevestiging van je gebruikersnaam en een vrijwilligerpassword.

Met je gebruikersnaam en het ontvangen password kun je inloggen op de site en je gegevens daar (onder "vrijwilligers") aanvullen voor zover je dat wilt. Je wordt verzocht hiervan gebruik te maken! Dan kunnen andere vrijwilligers zien wie je bent.