You are here

Vrijwilliger Koos Riem overleden

We ontvingen het droevige bericht dat Koos Riem op 9 November 2021 is overleden.
Koos had gouden handen. Koos heeft met deze gouden handen meegeholpen aan het bouwen van nodes op locaties in Woubrugge, Hoogmade en rond de Westeinderplassen. En op afstand meegeholpen aan de (her)bouw van bijna elke node die binnen het WL netwerk te vinden is.

Koos zijn prachtig ingerichte hobbykamer/schuur waren het zenuwcentrum voor het bouwen van nodes en voedingskasten, waar hij dan ook vele uren kon knutselen. Geen technische uitdaging was hem te wild, elke node en voedingskast die door hem ontworpen en gefabrikeerd werd zag er prachtig uit. Koos hield van een goed gesprek en het was altijd fijn zijn technische blik mee te laten kijken, dan wist je zeker dat het tot een goed einde werd gebracht.

We zullen Koos herinneren als een enthousiaste, betrokken vrijwilliger met het hart op de goede plek.