You are here

WiFi project Robijnhof geëvalueerd

Wireless Leiden heeft enige tijd geleden in het verzorgingshuis Robijnhof WiFi aangelegd voor de gemeenschappelijke ruimten. De werking van de aangelegde installatie is op 19 juni 2013 geëvalueerd, door de ontvangst in de gemeenschappelijke ruimten te meten.

Vrijwel overal was de ontvangst goed of bevredigend. Door de access point iets aan te passen en daarna eventueel nog een of meer repeaters te plaatsen zal de ontvangst in alle gemeenschappelijke ruimten goed zijn.

Er is inmiddels ook bij de bewoners belangstelling ontstaan voor WiFi van Wireless Leiden. Tijdens een rondgang door de vleugels van de bewoners is gekeken hoe daar ook WiFi gerealiseerd kan worden. Omdat in sommige woongedeelten de bestaande access points al ontvangen kunnen worden, zal het bijplaatsen van een klein aantal acccess points of repeaters naar verwachting voor volledige dekking van Robijnhof kunnen zorgen.