You are here

December 2015

GEEN inloopspreekuur op 13 januari 2016

In verband met ziekte en andere verplichtingen van de vrijwilligers die het inloopspreekuur verzorgen, zal er geen inloopspreekuur gehouden worden op woensdag 13 januari 2016. Het eerstvolgende inloopspreekuur wordt gehouden op woensdag 27 januari 2016, van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Internet bij de Jongeren Ontmoetings Plaats in Voorhout

Op verzoek van de gemeente Teylingen, hebben vrijwilligers van Wireless Leiden begin december 2015 een internet-voorziening aangelegd nabij de Jongeren Ontmoetings Plaats (JOP) bij de Sportlaan in Voorhout. De gemeente gaat ervan uit dat jongeren op elk moment toegang tot het internet moeten kunnen krijgen, en deze mogelijkheid is er nu ook bij de JOP. Bovendien ligt de JOP vlak bij sportvelden, en kan dus ook daar gebruikt worden.

Storingen melden eenvoudiger!

Wireless Leiden heeft het eenvoudiger voor u gemaakt om eventuele storingen te melden.
U kunt nu een e-mail sturen naar support@wirelessleiden.nl. Dan wordt er automatisch een ticket aangemaakt van uw melding, waardoor uw melding zo spoedig mogelijk op de juiste plaats terecht komt en behandeld wordt. Van relevante wijzigingen in de status van uw melding wordt u eveneens automatisch op de hoogte gebracht.