You are here

June 2011

Node SPKaag2 volgens IRIS herbouwd

Op 29 juni 2011 heeft Wireless Leiden op het gebouw van Royal Van Lent op het Kaageiland de daar staande, maar niet meer functionerende, node "Kaag2" herbouwd volgens het IRIS-concept van Wireless Leiden. De herbouw is gesponsord door de Stichting Promotie Kaag (SPK) en heet daarom vanaf nu node SPKaag2. Er zijn interlinks naar Kaag1 (die binnenkort weer in de lucht komt) , Unigor en de Watertoren in Aalsmeer.

Node Victoria gebouwd

Wireless Leiden heeft op woensdag 22 juni 2011 een nieuwe node "Victoria" gebouwd op het pand van Victoria Vastgoed, Gangetje 14 in Leiden. Deze node is mede op verzoek van het gemeentebestuur van de gemeente Leiden gebouwd, en is ook gesponsord door de gemeente.

Open Community Camp 2011

Het zesde Open Community Camp 2011 vindt plaats van 16 tot 20 juli in Oegstgeest. Er is weer een uitmuntend programma met overdag workshops en mogelijkheden om te werken aan een project of uitwissselen van kennis.

Voor wie niets wil missen is er gelegenheid te kamperen. Of je volgt een deel van het programma, en komt een dag of avond. Het kan allemaal op Open Community Camp. De toegang is vrij en wie zich registreert is zeker van een plaats.

Het Open Community Camp (OCC) richt zijn op "open source". Het publiek