You are here

October 2003

Persconferentie over draadloos Internet

Vandaag geeft de Stichting Wireless Leiden een persconferentie over snel draadloos internetten. Ook wordt het project van Probiblio met Wireless Jacobswoude / Wireless Leiden over internet in de bibliobus aangekondigd. De wifi-antenne specialist Gandalf kondigt de Wandy aan, een wifi-ethernet antenne voor eenvoudige aansluiting op draadloze netwerken.

Presentatie bij KIVI seminar

Bij het KIVI (Koninklijk instituut van ingenieurs) Telecom seminar "Strategie en Business Modellen van Publiek Wi-Fi" heeft Huub een presentatie gegeven over het 'business model' van Wireless Leiden onder het motto: "Hebben 'Wireless Community' Netwerken de Toekomst?". Er waren ook presentaties van Swisscom, KPN en een levendige paneldiscussie.

Presentatie bij EPN nieuwsforum

Bij het EPN Nieuwsforum over WiFi in Nieuwspoort, Den Haag heeft Jasper een presentatie gegeven over het organisatiemodel van Wireless Leiden, zie foto's en presentatie.

Streaming audio via wirelessleiden

Sinds vandaag is er op wirelessleiden een testserver die audio het wirelessleiden netwerk op streamt. Door op onderstaande link te klikken wordt een player geopend die het station hoorbaar maakt. Het station is alleen te beluisteren als u verbinding heeft met het Wireless Leiden netwerk.
Wireless Leiden test-radiostation