You are here

February 2003

Nodefabriek opgeleverd

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de inrichting van de "NodeFactory": een moedermachine die geautomatiseerd een PC omtovert in een geconfigureerde nodemachine. Dit gaat niet alleen veel sneller, maar het zorgt ook voor een uniforme softwareinstallatie en correcte configuratie. De locatiespecifieke parameters zijn opgeslagen in een centrale database.

Genomineerd voor de Vosko Trofee

We zijn genomineerd voor de Vosko Trofee! Op 15 april 2003 worden in de RAI tijdens de jaarlijkse "ICT & Networking Event"/ Nationale ICT Week de "Vosko Trofee" en de Vosko Netwerk-Strijders prijzen, achtste jaargang, uitgereikt. Aan echte NetwerkPioniers die in ons land bezig zijn.

Jaap van Till, voorzitter van de jury: " Het zijn volhouders in kommervolle omstandigheden die prachtige dingen tot stand hebben gebracht op de elektronische snelweg en in de wereld met bewondering worden genoemd, maar hier in ons land bij het grote publiek soms totaal onbekend zijn. Toch hangt onze toekomstige welvaart mede van hen af. Achteraf is succes evident.Nu kunnen ze wat aanmoediging van omstanders juist goed gebruiken."