You are here

July 2002

Meer Media aandacht

Gisteravond was wirelessleiden op BVN tv. Je kan het programma in Real video (de eerste 40 seconden zijn niet goed ge-encodeerd, dus even door-scrollen op je real-player, sorry) bekijken op de BVN site, kies bekijk in real video, en selecteer 30 Juli. We zitten in het begin van het programma.

Huub heeft vanmorgen een interview gegeven aan de KRO radio. Dolcevita op 747 AM. De 10 Mbytes grote mp3 file vind je hier

Artikel Leidsch Dagblad

We staan op de voorpagina van het Leidsch Dagblad..... Een vervolg op een binnenpagina. De scans staan hier

Artikel Volkskrant

Op pagina 3 van het katern STROOM publiceert de Volkskrant over een "Hippienetwerk in de polder". That's us ! Een scan van het artikel vind je hier.

Artikel Webwereld

Naar aanleiding van het artikel in Trouw heeft Webwereld een bericht op de site staan. Op http://webwereld.nl/nieuws/11902.phtml vind je een uitgebreid verslag - van het Trouw-artikel, dat wel.

Artikel Trouw / PERSOFFENSIEF WCL

Vandaag staat er een artikel in Trouw waarin we genoemd worden. Ook is dit artikel hier op de website van Trouw te lezen. Het ingescannede artikel kan je hier vinden. Planet Multimedia heeft hier een artikel geplaatst dat over wirelessleiden gaat.

Nieuwe potentiele Node lokaties

Naast NodeHuub zijn er nog 2 lokaties aan het Rapenburg waar we een node kunnen plaatsen. Deze lokaties worden ter beschikking gesteld door hier (Het dak van Cope) en hier (het pand van een van de medewerkers van Cope) te vinden.