You are here

Wireless Leiden zoekt een projectleider nodebouw

Wij zijn opzoek naar een projectleider voor onze nodebouwactiviteiten.
Hoewel wij in ons vrijwilligersbestand een aantal ervaren nodebouwers hebben, en deze ook doorgaans beschikbaar zijn, is het leiden van een project niet populair bij hen. Zij zijn "doeners" en geen "leiders".

Een node is een antenne-installatie, die samenwerkt met een computer.

De projectleider noodebouw bereidt de bouw van een nieuwe node, of de aanpassing van een bestaande node, voor en geeft leiding aan enkele vrijwilligers voor en tijdens de bouw.

Veiligheid is een belangrijk aspect van de nodebouw. Voor iedere bouwactiviteit wordt een veiligheidsplan gemaakt.

 

Wij beschikken voor het werk als projectleider over een aantal handleidingen en materiaallijsten, waarmee de gezochte projectleider kan werken. Ook beschikken wij over een basis-gereedschapskist.

De vrijwilliger die wij zoeken als projectleider nodebouw moet een ervaren "doe-het-zelver" zijn, met affiniteit voor bouwactiviteiten, moet in staat zijn om (ervaren) vrijwilligers aan te sturen en moet ervoor zorgen dat alle benodigde materialen en gereedschappen op de dag van de bouw aanwezig zijn. Hij moet verder bij voorkeur enige ervaring met de plaatsing van antennes hebben.

Spreekt het bovenstaande u aan en hebt u goede coördinerende en leidinggevende capaciteiten? Komt u dan eens langs op ons inloopspreekuur op de woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur. Wij zullen dan graag met u over de invulling van deze vacature met u spreken.

De stichting Wireless Leiden betaalt geen vergoeding aan haar vrijwilligers. Dit zal ook gelden voor de gezochte projectleider.