You are here

Wireless Leiden zoekt opslagruimte

Over ongeveer een maand moet Wireless Leiden vertrekken uit het pand waar de stichting nu gehuisvest zijn, aan de Langebrug 56a.

Alles wijst erop dat we elders wel vergaderruimte en een ruimte voor ons wekelijkse spreekuur zullen kunnen vinden, maar het vinden van geschikte opslagruimte zal een probleem worden.

We zoeken ongeveer 6 m2 opslagruimte.

De ruimte moet goed bereikbaar zijn, dat wil zeggen dat we er binnen 24 uur terecht moeten kunnen. Het is geen probleem wanneer er slechts een of een (zeer) klein aantal sleutels beschikbaar is, of wanneer we er alleen onder begeleiding in mogen. Een goede toegankelijkheid is echter wel essentieel voor ons.

In de gezochte opslagruimte willen we in hoofdzaak onze apparatuur, zoals een paar computers, een aantal antennes, enkele haspels met kabels en gereedschap opbergen. Aangezien het verhuizen van onze apparatuur een flinke klus is, hebben we graag een opslagruimte waar we enkele jaren gebruik van kunnen maken. Reacties graag per e-mail naar bestuur (at) lijst (punt) wirelessleiden (punt) nl. Namens het bestuur, Rene Hasekamp, secretaris