You are here

June 2012

Leidsch Dagblad: "Wireless Leiden gelooft heilig in WiFi"

In het Leidsch Dagblad (gedrukte editie) van dinsdag 26 juni staat een artikel van Ernst Prosman over Wireless Leiden. Zie de kopie.

Nieuwe software op de nodes

De afgelopen weken hebben we de nodes van nieuwe software voorzien op basis van FreeBSD-9.0. De verwachting is dat gebruikers zullen merken dat het internetten hierdoor sneller gaat. We zullen ook de verdeling van het verkeer over het netwerk gaan optimaliseren waardoor bij voorkeur de snelste verbindingen worden gebruikt. Dat gaat nog wel enige tijd duren. Het kan zijn dat tijdens de testfase hier en daar storingen zullen optreden.

Wijzigingen inloopspreekuur

Op woensdag 13 juni 2012 zal er geen inloopspreekuur gehouden worden. Het eerstvolgende inloopspreekuur zal gehouden worden op woensdag 20 juni 2012.
Adres: Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, unit 8. Gebruik de linker deur. Daar hangt een bel.

Dat is dan tevens het laatste inloopspreekuur voor de zomerstop. In de maanden juli en augustus is er geen inloopspreekuur!

Het inloopspreekuur zal worden hervat op woensdag 5 september 2012 van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Node Lucas-van-Leyden-school vernieuwd

Een van de oudste nodes van Wireless Leiden, op de Lucas van Leyden basisschool is nu omgebouwd volgens het iris-concept. Het gaat om de locatie bij de St. Ursulasteeg. Er zijn interlinks naar Webster, Stadhuis en (toekomst) Rabobank.