You are here

March 2011

GEEN inloopspreekuur op woensdag 6 april 2011

Omdat onze vrijwilligers die het inloopspreekuur normaliter verzorgen op die datum niet beschikbaar zijn. vervalt het spreekuur op woensdag 6 april 2011. Problemen en vragen kunnen natuurlijk altijd gemeld worden op de gebruikerslijst.

Node Woutertje Pieterse weer operationeel

De node bij de Woutertje Pieterse basisschool is weer operationeel. Deze node was tijdelijk uitgeschakeld in verband met de verbouwing en herinrichting van de school. Er is nu ook een a-link gemaakt naar NodePsycho, wat de bedrijfszekerheid ten goede komt. De oude b-link naar NodeAZC werkt overigens ook nog steeds.

Node Aster (Katwijk) weer in de lucht

Op 19 maart 2011 hebben vier vrijwilligers van Wireless Leiden de Node Aster, aan de Asterstraat 254 in Katwijk, herbouwd tot een Wireless Leiden node volgens het IRIS-concept. De node is oorspronkelijk opgericht ten behoeve van de voetbalvereniging "de Rijnvogels", om hun internetverbinding draadloos van de Asterstraat naar hun clubhuis te "transporteren". Daarnaast werd een verbinding met het Wireless Leiden netwerk gemaakt. De Rijnvogels hebben hun belangstelling voor de node al geruime tijd verloren en sindsdien stond de node werkeloos.