You are here

December 2010

Nieuwjaarsborrel

Wireless Leiden wil dit jaar rond de jaarwisseling weer een borrel organiseren voor allen die ons een warm hart toedragen.
Deze nieuwjaarsborrel zal worden gehouden op dinsdagavond 4 januari 2011, in Unit 8 van Nieuwe Energie (3e Binnenvestgracht 23, Leiden), vanaf 20:00 uur.
Om de borrel ook inhoudelijk interessant te maken zal Frits Nolet (bestuurslid van stipv6) een inleiding houden over de overgang van IPv4 naar IPv6. Frits licht dit onderwerp als volgt toe:

Op 22 en 29 december 2010 geen inloopspreekuur!

In verband met de extreem winterse omstandigheden en de Kerstvakantie van onze vrijwilligers zal er op de woensdagen 22 en en 29 december 2010 geen inloopspreekuur gehouden worden.
We zien onze gebruikers en andere belangstellenden graag weer terug op het inloopspreekuur vanaf 5 januari 2011.
vanzelfsprekend kunnen er ook in de vakantieperiode vragen gesteld worden via onze gebruikerslijst. Geef u daarvoor op via http://lijst.wirelessleiden.nl om de reacties te kunnen lezen!

Academische promotie over Wireless Leiden

Stefan Verhaegh is op vrijdag 17 december 2010 aan de TU Twente gepromoveerd op het proefschrift "How Community Innovation Works", met als ondertitel "A Material-Semiotic Analysis of the Wireless Leiden Wi-Fi Network".
Hoewel er meer over onze stichting en ons netwerk in academische vakliteratuur geschreven is, is dit de eerste academische promotie met Wireless Leiden als onderwerp.
Wij wensen Stefan geluk met zijn behaalde doctoraat!